Nieuw! De Torino loungeset

Home/Aanbiedingen/Nieuw! De Torino loungeset
  • Torino Loungeset

Nieuw! De Torino loungeset

De Querida loungeset heeft dit jaar ruimte gemaakt voor de Torino loungeset. Een prachtig afgewerkte Wicker loungeset in een naturel kleur. De Torino is het broertje van de Locarno loungeset welke antraciet van kleur is. De afmetingen zijn gelijk, de verstelbare pootjes zijn aanwezig én super comfortabele kussens! Net als de Locarno loungeset delen zijn ook de delen van de Torino loungeset eenvoudig aan elkaar te bevestigen.

Torino Bijzettafel

Bijzettafel

Nieuw bij de Torino serie is de bijzettafel! Met een afmeting van 45 bij 45cm ideaal voor je bord, kopje thee of even languit te gaan en de voeten op te laten rusten. Voor een bedrag van slechts €55,- maakt dit bijzet tafeltje jouw loungeset nog completer!

Zelf samenstellen

De Torino loungeset is vanaf heden zelf samen te stellen bij ons op de website. Bepaal de ideale indeling, neem er nog zo’n bijzet tafeltje bij en je bent klaar voor de zomer! Ben je tevreden met je loungeset? Laat het ons weten! Stuur een foto van jou Locarno of Torino loungeset toe, schrijf een leuk verhaaltje en wij plaatsen deze bij onze reviews!

Door |maart 19th, 2015|Categorieën: Aanbiedingen|Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor Nieuw! De Torino loungeset
Ik ben Roy Duineveld, een enthousiaste developer die graag concepten opzet zoals bijvoorbeeld deze website loungesetsamenstellen.nl. Zie ook mijn portfolio website en blog.