Nieuw! Le Sud loungesets

Home/Aanbiedingen/Nieuw! Le Sud loungesets
  • Le Sud Loungeset

Nieuw! Le Sud loungesets

Dit jaar hebben de Blokker en Leen Bakker alle Le Sud buitenmeubelen in het assortiment. Niet alleen de loungesets, maar ook alle (bijzet)tafels, stoelen en ligbedden. Alle tuinmeubelen van Le Sud zijn van hoge kwaliteit, weerbestendig, kleurvast en onderhoudsarm. Tevens wordt er voor de houten meubelen enkel FSC gekeurd hout gebruikt en daarnaast óók nog eens 3 jaar garantie!

Le Sud loungeset delen

Le Sud heeft meerdere tuinmeubel collecties, waaronder de Altea, Vittoria, Lecce, Valencia, Pescara, Denia, Murcia, Trentino en de Verona collecties. Opzoek naar een loungeset die je zelf kan samenstellen? Hieronder de collecties met losse loungeset delen.

Le Sud Vittoria

De Le Sud Vittoria collectie tuinmeubelen zijn gemaakt van wicker, zijn lichtgrijs van kleur en hebben een landelijke maar ook stoere uitstraling. In deze collectie zijn verschillende stoelen en tafels verkrijgbaar, wij hebben de loungeset delen voor je op een rijtje gezet:

Eventueel is er nog een alternatief hoekstuk verkrijgbaar, bestaande uit 5 kanten in plaats van 4 zodat er in de hoek nog comfortabeler gezeten kan worden.

Le Sud Lecce

De Le Sud Lecce collectie kenmerkt zichzelf door een mooie antraciet kleur wat een landelijke en moderne uitstraling geeft. In deze collectie verschillende stoelen en tafels maar ook een loveseat en een mooi tuinsetje voor op het balkon! Ook bij deze collectie is er een alternatief hoekstuk.

Le Sud Pescara

Een loungeset van wicker, antiek vergrijsd en een zeer comfortabele is te vinden in de Le Sud Pescara collectie. Ook hier weer keuze uit 2 tafels en hebben wij de loungeset delen voor je op een rijtje gezet:

Le Sud loungeset aanbiedingen

Op het moment van schrijven zijn er nog geen aanbiedingen, zodra deze er zijn zullen wij dit uiteraard mededelen. Alternatieven zijn er wél! Kijk voor alle samen te stellen loungesets in onze loungeset samenstel configurator.

Door |april 13th, 2015|Categorieën: Aanbiedingen|Tags: , , |Reacties uitgeschakeld voor Nieuw! Le Sud loungesets
Ik ben Roy Duineveld, een enthousiaste developer die graag concepten opzet zoals bijvoorbeeld deze website loungesetsamenstellen.nl. Zie ook mijn portfolio website en blog.