Loungeset hoekbank met tafel en stoel

Home/Loungeset hoekbank met tafel en stoel

Project Description

Na velen folders en aanbiedingen gezien te hebben ben ik mij op het internet gaan oriënteren op een loungeset. Ik wilde een hoekbank, een tafel en een losse stoel. Het geheel van hoogwaardige kwaliteit wicker en met lekker dikke kussens. Omdat de loungeset op een iets wat ongelijke ondergrond moest komen te staan wilde ik een loungeset met verstelbare pootjes.

Mijn eigen loungeset samenstellen

Ik ben verschillende online aanbieders tegen gekomen waarbij de prijzen heel erg uiteen liepen, ik wilde een kwalitatieve loungeset, maar met een budget van €900,- kwam dit niet uit. Ik heb nog even naar alternatieven gekeken als bijvoorbeeld een loungeset van steigerhout, met kussens erbij werd dit ook al snel prijzig. Tot ik loungesetsamenstellen.nl tegen kwam! Op de website heb ik mijn ideale loungeset samengesteld en voor minder dan €900 had ik de loungeset delen besteld. In vergelijking met de velen andere loungeset aanbieders was dit zeer goedkoop, een top aanbieding dus! Daarnaast is het zo dat ik altijd de indeling kan veranderen omdat de set uit losse delen bestaat.

De loungeset voordelig thuis bezorgd

Tijdens het bestelproces heb ik aangegeven de loungeset delen bezorgd te willen hebben. Voor een bedrag van €30 werd de loungeset dezelfde week nog bezorgd! Het ophalen van de delen had mij meer geld gekost, het geheel past namelijk niet bij mij in de auto en een busje huren ben je al snel meer geld kwijt. Alles was netjes ingepakt en de bezorger hielp mee de delen bij mij in de achtertuin te plaatsen. Zodra alles uitgeladen was heb ik al het inpakmateriaal voorzichtig opengesneden zodat ik hier later de set nog in kan opbergen. Bij elk deel zat een zakje met schroeven en een koppelstukje waarmee ik de delen aan elkaar vast gezet heb zodat deze niet verschuiven en het mooi één geheel is.

Kwaliteit van de loungeset

De loungeset delen voldeden geheel aan mijn verwachtingen, hoogwaardige kwaliteit en heerlijk dikke kussens! Het frame van de delen is van aluminium, hierdoor zijn de delen goed te tillen en roest het niet. Het wicker is zeer netjes gevlochten en is goed stevig zodat het niet doorzakt.

Loungeset kussens

De kussens van de loungeset zijn zoals eerder aangegeven lekker dik en stevig zodat deze niet inzakken. Daarnaast zitten de kussens in een hoes met een rits waardoor deze gemakkelijk te wassen zijn! Het enige “nadeel”: ik heb wat extra ruimte nodig om de kussens op te bergen.

 

Dus ben je opzoek naar een loungeset voor een leuke prijs, waarbij je flexibel bent met de indeling én van top kwaliteit? Neem dan zeker een kijkje op loungesetsamenstellen.nl!

Mevr. Louman