De Locarno loungeset delen voor een vaste lage prijs

Home/Aanbiedingen/De Locarno loungeset delen voor een vaste lage prijs
  • Kwantum logo

De Locarno loungeset delen voor een vaste lage prijs

De Locarno loungeset delen zijn in prijs gezakt! Bijvoorbeeld het loungeset hoekstuk van €150 voor €145. Geen aanbieding, maar altijd een lage prijs dus!

Loungeset bijzet tafel

Niet alleen de loungeset delen zijn in prijs gezakt, maar ook de extra loungeset delen als bijvoorbeeld het blok element of de bijzet tafel! Met deze elementen kan je je loungeset nog completer maken. Uiteraard zijn deze elementen ook van hoogwaardige kwaliteit wicker gemaakt.

Locarno loungeset bijzettafelLocarno loungeset blokelement

De bijzet tafel kost nu slechts €50 en het blokelement €125, zo wordt je loungeset nog completer!

Locarno loungeset samenstellen

Het voordeel van de Locarno loungeset is dat deze uit losse delen bestaat en dus zelf samengesteld kan worden! Lekker een dagje van de zon genieten? Maak er twee lange ligbedden van, of een avondje met vrienden zitten? Dan is een hoekbank natuurlijk ideaal! Combineer dit met bijvoorbeeld een (bijzet) tafel en je kan de borden en glazen ook neerzetten. Tevens zijn de randen van de loungeset delen vrij breed, hier kan dus makkelijk een glas op staan.

Door |juni 29th, 2014|Categorieën: Aanbiedingen|Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor De Locarno loungeset delen voor een vaste lage prijs
Ik ben Roy Duineveld, een enthousiaste developer die graag concepten opzet zoals bijvoorbeeld deze website loungesetsamenstellen.nl. Zie ook mijn portfolio website en blog.